Caterva Teatre

Caterva Teatre naix en 2011 de l’impuls de tres companys estudiants de l’Escola de l’Actor de València. a l’abril del 2012, de la mà Jaume Ibànez com a director artístic, estrenarà Transacción/és, una creació a partir de textos de Mark Ravenhill, obtenint el premi al millor espectacle teatral del 2012 en els premis del Colina 45.

Després d’aquest muntatge la companyia estrena a l’octubre de 2012 Qué sabrás tú lo que yo puedo aguantar adaptació lliure de The Pillowman de M. Mcdonagh, After the End de Dennis Kelly.

Al desembre de 2013 estrenen Deseo y placer escrita i dirigida per a la companyia per Gabi Ochoa en l’espacio inestable. En 2014 comença el procés de creació del Projecto Paciente, el primer muntatge teatral de creació pròpia de Caterva Teatre. Paciente Zero, estrenada en la 4a edició del festival Russafa Escènica en 2014.

El projecte complet va veure la llum sota el nom de Paciente en el Espai Mutant de Las Naves al febrer de 2016.

A partir d’aquest moment la companyia es centra en el treball de creació i duu a terme projectes com Vamos a no llegar pero vamos a ir Russafa Escènica 2016. Baix de la mar co-producció de la companyia i el festival 10 Sentits i Bios, peça llarga que es va poder veure en Russafa Escènica, ambdues en 2017.

Informació
Socials