Como las cosas amables

Como las cosas amables

En el procés de creació d’aquest primer espectacle de la residència s’inclouran persones de diferents col·lectius en l’horitzó de la marginació i de la invisibilitat social.

La dramatúrgia partirà de la reflexió sobre l’eix temàtic «Horitzons» i la seua relació amb les següents qüestions: mirem als altres com mirem els horitzons? De què depèn la invisibilitat? És responsabilitat del que mira o del que és mirat?

Al llarg del procés, ampliarem  «l’horitzó» de com veiem a les persones -i com ens veiem a nosaltres mateixos-, per a ampliar la llibertat de mires i d’actes que ens permetem i permetem als altres. El resultat serà un espectacle en què els participants es presenten com desitgen ser vistos, trencant els esquemes dels horitzons que cadascú ha traçat – o li han traçat- en la seua ment.

Intentarem que els participants tinguen una motivació creativa previa i que pertanguen a col.lectius prou diferents. Creiem en la riquesa cultural i creativa que suposa la diferència d’edats, procedències, llengües, circumstàncies, sexe, etc. L’espectacle anirà dirigit a públic juvenil -adolescent- i serà en valencià –sempre que siga possible-. Realitzarem un treball d’integració de l’idioma dins del procés de creació.

Informació