Festa + Graners = espectacle

Festa + Graners = espectacle
Festa + Graners = espectacle
Festa + Graners = espectacle

Graners de creació, residències artístiques, celebrarà la seua festa (i més) de presentació oficial el pròxim 3 d’abril, a les 19 hores en el Centre del Carme.

L’acte comptarà amb la presència de Carmen Amoraga (Directora General de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana) i José Luis Pérez Pont (Director del Centre del Carme). L’esdeveniment serà presentat per JacoboPallarés (Codirección artística de projecte inestable) i comptarà com a mestres de cerimònia a Elisa Matallín i Laura Pastor de l’equip de Mediació de Graners de creació.

L’esdeveniment servirà per a entendre què és Graners de creació, un projecte de residències artístiques i mediació sociocultural a quatre anys i perquè és una forma revolucionària de  mostrar les arts escèniques, es donarà a conéixer la programació d’estrenes dels projectes seleccionats durant 2019, el cartell, la nova web i el que molts artistes i creadors valencians ja estan esperant: les bases de Graners 2020.

Graners forma part del programa Cultura resident i compta amb el suport de la Generalitat Valenciana,  el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i el Centre del Carme i amb la participació directa de les sales Russafa, espai inestable, TEM, Rambleta, Teatre Cercle, Off Arts Escèniques, Teatre del Raval i Ultramar i els festivals Cabanyal Íntim, 10 Sentits, Tercera setmana, Russafa Escènica i Circuit bucles.

Formes noves i participació total

La festa tindrà una presentació dinamitzada i sorprenent i comptarà amb la participació dels creadors escènics, les sales i tots aquells ciutadans que es vulguen apuntar a aquesta celebració de la cultura.

Aquesta festa té com un dels seus objectius la cooperació dels assistents i celebrar de forma lúdica la posada de llarg d’aquest projecte; per a això l’equip de mediació generarà una dinàmica pròpia de la mediació sociocultural en les quals els assistents podran participar, i servirà per a mostrar de forma directa com es treballa en Graners.

A més, fidels a l’esperit cooperatiu i social de Graners, la festa serà un lloc i un moment ideal perquè els assistents puguen conéixer a un ampli grup d’artistes i creadors de les arts escèniques que treballen a València. També, es farà una crida a la ciutadania perquè participe directament, perquè col·labore en les pròximes trobades que es generen: visites a observar els processos creatius, entrevistes amb els artistes i creadors, col·loquis, visites a assajos, accions amb les companyies, intercanvi d’opinions amb les sales de teatre…

Leave a Reply

Your email address will not be published.