Grup de Trobades escèniques

Grup de Trobades escèniques

Hem creat un grup de persones interessades en les arts escèniques amb les quals realitzem trobades per a conéixer els processos creatius en els quals es trobe cada residència en aqueix moment. Aquestes persones provenen de diferents àmbits laborals amb diferents inquietuds. Algunes són creatives en arts escèniques, altres afeccionades i fins i tot hi ha qui mai ha trepitjat un escenari però totes coincideixen en un gran respecte i interés cap al treball en les arts escèniques. Aqueixa unió permet que durant les trobades siguem respectuoses amb els processos, sense contaminar ni interferir. Observem des de diferents capes, objectives i subjectives, intercanviem les observacions dialogant a través de comentaris sempre constructius.


#outfit is coming! Gràcies a Graners de Creació, estrenem al festival Dansa València 2019.Isabela Alfaro Isabel Abril Fernandez Abel Martí Belda Sergio Navarro AgullóJoan Pinillos @Jessica Martín Xavi Puchades ximo rojo y más….

Publicada por Mou Dansa en Sábado, 16 de marzo de 2019

Les reflexions i comentaris seran utilitzats per a crear un dispositiu sonor que s’instal·larà en el vestíbul de la sala de cada residència.

Leave a Reply

Your email address will not be published.