Acolliment molt favorable en els mitjans de comunicació dels nous valors de Graners de creació

Acolliment molt favorable en els mitjans de comunicació dels nous valors de Graners de creació

L’equip de Graners de creació se sent molt satisfet per l’interés que han generat els dos nous valors afegits a les residències: l’acompanyament artístic i assessorament tècnic. Aquestes novetats, més el llistat dels residents 2021, van ser els assumptes principals de la roda de premsa celebrada en el Centre del Carme, que posa punt i seguit a les activitats de les residències durant 2020.

Van participar en l’acte José Luis Pérez Pont, director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, Jacobo Pallarés i Maribel Bayona, coordinadors de Graners de creació, Inma García, directora del Festival 10 sentidos, soci de Graners i Gabriel Ochoa de La república del lápiz, resident de Graners. Malgrat les caloroses dates estiuenques ens sentim molt ben acompanyats per l’assistència de socis, residents, Grup de trobades i mitjans de comunicació. També cal destacar el suport decidit de la Direcció General de Patrimoni a través del Consorci de Museus de la Comunitat València, dins del marc de Cultura Resident i del Centre del Carme, que tal com va expressar José Luis Pérez Pont, ajuda a generar certeses i seguretat als artistes residents de Graners.

 

À punt va realitzar una cobertura de l’esdeveniment i va entrevistar a Jacobo Pallarés, que va explicar el que és l’acompanyament artístic i l’assessorament tècnic als creadors; a Lucía Sáez, de la companyia La subterrània, resident de 2021, que va descriure com es desenvolupa una residència artística a 4 anys; i a Laura Pastor que va especificar quin és el treball que fa l’equip de mediació de Graners amb el Grup de trobades escèniques per a generar nous públics.

També han fet referència a la roda de premsa Las Provincias, El Levante-EMV, El Mundo, València Plaza, Europa Press, valenciaextra, castellonplaza, gentedigital, 20minutos… Tots ells destaquen favorablement la novetat de l’acompanyament artístic i l’assessorament tècnic als residents, que es posaran en marxa durant el nou curs artístic a partir de setembre i que es desenvoluparan al llarg de 2021.

Si vols informació completa de la roda de premsa: Presentació dels residents 2021 de Graners de creació 2019-2021 sense por al futur

Leave a Reply

Your email address will not be published.