Nous valors afegits a Graners de Creació: Assessorament tècnic

Nous valors afegits a Graners de Creació: Assessorament tècnic

LA GESTIÓ TAMBÉ ÉS CREACIÓ

Graners de creació posa en marxa un servei d’assessorament tècnic per a residents que és un valor afegit al procés de creació dins de les residències.

Als creadors els resulten alienes i incòmodes les labors de gestió i producció dels seus espectacles. És important que siguen conscients d’en quin context treballen. Tal com són les coses ara, és inevitable que bona part del seu esforç, temps i economia haja de dedicar-los a la gestió per a tirar avant la seua creació; aquest és l’àmbit d’actuació de l’assessorament tècnic de Graners de creació.

Aquest assessorament serveix per a resoldre dubtes sobre assumptes laborals, contractació, fiscalitat, administració, comprensió de les subvencions i ajudes, relacions amb les institucions, comunicació, pressupostos, distribució… i qualsevol altra qüestió que puga sorgir en el desenvolupament de la residència.

L’equip de coordinació de Graners de creació pretén orientar als creadors en el complex món de la gestió de les seues creacions dins de la indústria cultural en l’actualitat i, que d’aquesta manera, els resulte més fàcil gestionar eficientment el seu treball artístic.

Preguntant es produeix millor

Els residents podran sol·licitar a través del formulari hora per a tindre una reunió (i física si escau) amb l’equip de coordinació de Graners de creació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.