Ladyfunta, primer resident de Graners de Creació en la Nau Ivanow

Ladyfunta, primer resident de Graners de Creació en la Nau Ivanow

Ladyfunta és la primera companyia que gaudirà de l’intercanvi de residències entre la Nau Ivanow i Graners de creació dins de l’acord de col·laboració existent entre les dues entitats.

Ladyfunta estarà en la Nau Ivanow entre el 6 i el 19 de setembre treballant en el seu projecte “La rebelión de las mariposas o la primavera que las parió”.

L’equip creatiu i artístic d’aquesta peça està compost per Abel Martí, Jessica Martín, Juana Varela i la direcció tècnica de Carlos Hinojosa.

La peça va ser estrenada en festival de dansa Circuito Bucles en 2020 i ha continuat desenvolupant-se des de llavors treballant en les idees de “el transversal”, compartir, habitar el present i convidar a la participació.


LADYFUNTA I NAU IVANOW

L’obra camina cap al transversal, se centra en la idea de compartir i compartir-nos, d’habitar el moment present, una invitació a la participació.

En els últims anys, Ladyfunta ha anat creixent i enriquint-se gràcies a la participació activa d’altres persones creadores. La idea de desenvolupar el nostre treball en residències artístiques, dins i fora de la nostra ciutat, ens permet conéixer i compartir amb persones noves formes de diàleg escènic.

Gràcies a la Trobada “Rutes Internacionals” realitzat per Graners de Creació a València, vam tindre l’oportunitat d’establir un contacte directe amb diferents entitats artístiques, en concret amb la Nau Ivanow que ens obri el seu espai per a continuar generant nous vincles artístics.

Leave a Reply

Your email address will not be published.