Julia Irango és la primera companyia de Graners de creació a anar a Tantarantana, teatre i Fàbrica de Creació.

Julia Irango és la primera companyia de Graners de creació a anar a Tantarantana, teatre i Fàbrica de Creació.

Julia Irango i el seu projecte Ningú morià després de mi, ha sigut triada per a gaudir de dues setmanes de residència en Tantarantana (Barcelona) dins de l’acord de col·laboració entre aquesta entitat i Graners de creació.

La residència inclou els espais de treball, l’assessorament, tècnic, artístic i de gestió per part dels equips de treball de Tantarantana, la residència i una aportació econòmica per a la companyia.

El treball es desenvoluparà ens el 13 i el 26 de setembre i permetrà a la companyia de Julia Irango ampliar el seu treball de creació desenvolupat en Graners de creació amb l’experiència, mirada i punt de vista diferent i enriquidor que els aportaran en Tantarantana com a teatre i Fàbrica de Creació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.