Tantarantana, teatre i Fàbrica de Creació i Graners de creació acorden treballar junts

Tantarantana, teatre i Fàbrica de Creació i Graners de creació acorden treballar junts

Fem un nou pas; estem molt contents perquè hem tancat un acord de col·laboració de residència artística de temporada amb Teatre Tantarantana i Fàbrica de Creació, centre de creació i exhibició que porta treballant en l’àmbit teatral des de 1992.

Tantarantana acollirà al setembre, durant dues setmanes, a un dels residents de Graners de creació dins del seu programa de Residències artístiques de temporada. Aquesta residència permetrà, als creadors, gaudir de les instal·lacions, l’assessorament dels diferents equips de treball de Tantarantana, un lloc de residència i una quantitat econòmica.

Fotògraf companyíes en residència Tantarantana: Aitor Rodero

Leave a Reply

Your email address will not be published.