Reanudar curso con Migrodanza en Espai La Granja

Reanudar curso con Migrodanza en Espai La Granja

Dimarts 31 d’agost ens hem trobat de matí a l’Espai La Granja on ens ha rebut Guillermo Arazo, qui ens ha explicat el seu funcionament, trobant tres vessants actualment: l’espai d’assaig per a professionals, les formacions i les recerques.
Hem pogut gaudir del procés de creació de “Gilipolleces” amb Edu Migro, director de la companyia Migrodanza, Manel Ferrándiz, Dahiana Betancourt i Aleksandra Georgieva, interprets totes elles, qui ens han mostrat algun fragment de la seua obra. Estavem molt emocionades ja que hem pogut viure els diferents entrebancs que ha patit aquesta peça que té 2 anys de gestació: una pandèmia, lessions, canvis d’interprets, migracions múltiples d’espais, entre d’altres. Tots aquests fets s’han convertit en advinenteses a partir de les que crear. Hem parlat de les adaptacions patides, del que suposa portar carassetes i canviar d’espai, i ens ha sorprés des del primer moment com les pautes d’assaig estaven connectades amb el que darrerament s’ha plasmat en l’obra, un joc de personatges zoomorfs i humans hibridats. Com movem la nostra animalitat sense anar disfressades? Quin animal hi ha darrere de les carassetes pandèmiques? I quin humà trobem darrere d’aquesta rata, porc i òs?

Leave a Reply

Your email address will not be published.