Cargando Eventos
05
marzo
viernes

‘Hamila’

marzo 5 - marzo 7

Companyia_ La república del lápiz

Projecte_‘Hamila’

 

Durant els últims dos anys La república del lápiz, companyia creada per Gabriel Ochoa i Ferran Benavent, van encetar projectes amb una mirada a la pedagogia per als públics infantils i juvenils.
Com a pares ens preocupava com veien el món els xiquets, els nostres xiquets, i com es relacionaven. També ha fet que Gabi Ochoa, com a programador d’arts escèniques infantils i juvenils en les propostes de la temporada 20-21 d’Escalante Centre Teatral, tinga una mirada cap a la diversitat en tots els seus aspectes.
D’eixa tasca va nàixer el text “Hamila” escrit amb l’ajut a textos dramàtics Carlota Soldevila del Teatre Lliure al 2020.

_____________

 

Durante los últimos dos años La república del lápiz, compañía creada por Gabriel Ochoa i Ferran Benavent, comenzaron proyectos con una mirada a la pedagogía para los públicos infantiles y juveniles.
Como padres nos preocupaba como veían el mundo los niños, nuestros niños, y como se relacionaban. También ha hecho que Gabi Ochoa, como programador de artes escénicas infantiles y juveniles en las propuestas de la temporada 20-21 de Escalante Centre Teatral, tenga una mirada hacia la diversidad en todos sus aspectos.
De esa tarea nació el texto “Hamila” escrito con la ayuda a textos dramáticos Carlota Soldevila del Teatro Libre al 2020.

 

Detalles
Comienza: marzo 5
Finaliza: marzo 7
Categoría de EventoTeatre infantil
Lugar
Venue Name: Teatre El Musical, TEM
Address: Plaça del Rosari, 3
València, València 46011 Spain

+ Google Map
Teléfono: 963 10 74 88