Casa de la Cultura de Bellreguard

Home / Casa de la Cultura de Bellreguard

Casa de la Cultura de Bellreguard

Som una empresa de gestió cultural que ofereix una multitud de possibilitats dins del món de l’espectacle i l’animació.

Contractació d’Artistes
Monòlegs, espectacles de teatre (adults, infantil i juvenil), espectacles de música, màgia, hipnosi, mentalisme, café teatre, cançó d’humor, animació infantil, presentadors, cambrers infiltrats, DragQueens, actors joc de rol, coaches…Veure catàleg

Assessorament
Oferim assessorament perquè els nostres clients trien el millor espectacle i el més adequat a les seues necessitats, segons l’espai, moment, tipus de públic i pressupost.

Organització d’Esdeveniments
Tenim capacitat per a organitzar tot tipus d’esdeveniments. Tant per a 10.000 persones, com una festa privada de 50 persona. Concursos, gales, presentacions de producte, comiats de solter, festes privades, sopars d’empresa …

Comunicació i difusió
Disposem d’una agenda cultural pròpia, Xarxes Socials i una important base de dades de consumidors culturals. A més d’acords especials amb mitjans de comunicació: ràdios, periòdics i agendes culturals.

Els nostres clients
Organismes públics, empreses, agències de publicitat, hotels, universitats, locals d’oci, centres comercials, restaurants, casinos, discoteques, falles, fires, ajuntaments, cases de cultura, associacions i particulars.

20 anys d’Experiència
Creadors i organitzadors del Circuit Café Teatre València (i altres circuits comarcals) des del 2001. La professionalitat i la qualitat artística ens caracteritza i posiciona dins del sector cultural i oci de la Comunitat Valenciana.

Somos una empresa de gestión cultural que ofrece una multitud de posibilidades dentro del mundo del espectáculo y la animación.

Contratación de Artistas
Monólogos, espectáculos de teatro (adultos, infantil y juvenil), espectáculos de música, magia, hipnosis, mentalismo, café teatro, canción de humor, animación infantil, presentadores, camareros infiltrados, Drag Queens, actores role-playing, coaches…Ver catálogo 

Dades
Socials