Bullanga Teatre

Bullanga va néixer en un cotxe, entre Sogorb i València. Es va criar a València: es va formar allí. La seva llar, no obstant això, està a Castellnou. Es va estrenar amb La Gloria del pueblo una obra gran amb 12 actors. La seva següent estrena va ser El següent compàs, amb una actriu, una soprano i un pianista. Bell, invisible. També va estrenar una obra familiar: El sueño de las galaxias. Una versió espacial de la vida és somni.

Després va arribar MARUSCHKA, comèdia russasobre la nostra terreta. Va incloure al públic en l’obra i el va sacsejar. I això va provocar una sacsejada a la companyia. Va ser la seva primera presentació en el Festival Russafa Escènica. Després va venir Joc de xiquetes / Juego de niñas saltant de festival en festival, de teatre en teatre i d’espectador en espectador fins a arribar a tenir premis com el MAX del Públic 2018. L’última a estrenar en Russafa va ser El Pacte, amb el seu ja més conegut estil de teatre immersiu.

Però per a variar van canviar de rumb i van estrenar Els Nuvis / Els Nuvis abans que tot es parés. Ara totes elles hibernen fins que els seus intèrprets tornin a donar-los vida.

__________

 

Bullanga nació en un coche, entre Segorbe y Valencia. Se crió en Valencia: se formó allí. Su hogar, sin embargo, está en Castellnovo. Se estrenó con La Gloria del pueblo una obra grande con 12 actores. Su siguiente estreno fue El siguiente compás, con una actriz, una soprano y un pianista. Bello, invisible. También estrenó una obra familiar: El sueño de las galaxias. Una versión espacial de La vida es sueño.

Después llegó MARUSCHKA, comèdia russa sobre la nostra terreta. Incluyó al público en la obra y lo sacudió. Y eso provocó una sacudida a la compañía. Fue su primera presentación en el Festival Russafa Escènica. Luego vino Joc de xiquetes / Juego de niñas saltando de festival en festival, de teatro en teatro y de espectador en espectador hasta llegar a tener premios como el MAX del Público 2018. La última en estrenar en Russafa fue El Pacte, con su ya más conocido estilo de teatro inmersivo.

Pero para variar cambiaron de rumbo y estrenaron Els Nuvis / Los Novios antes de que todo se parara. Ahora todas ellas hibernan hasta que sus intérpretes vuelvan a darles vida.

Informació
Socials