Caterva Teatre

Caterva Teatre naix en 2011 de l’impuls de tres companys estudiants de l’Escola de l’Actor de València. a l’abril del 2012, de la mà Jaume Ibànez com a director artístic, estrenarà Transacción/és, una creació a partir de textos de Mark Ravenhill, obtenint el premi al millor espectacle teatral del 2012 en els premis del Colina 45.

Després d’aquest muntatge la companyia estrena a l’octubre de 2012 Qué sabrás tú lo que yo puedo aguantar adaptació lliure de The Pillowman de M. Mcdonagh, After the End de Dennis Kelly.

Al desembre de 2013 estrenen Deseo y placer escrita i dirigida per a la companyia per Gabi Ochoa en l’espacio inestable. En 2014 comença el procés de creació del Projecto Paciente, el primer muntatge teatral de creació pròpia de Caterva Teatre. Paciente Zero, estrenada en la 4a edició del festival Russafa Escènica en 2014.

El projecte complet va veure la llum sota el nom de Paciente en el Espai Mutant de Las Naves al febrer de 2016.

A partir d’aquest moment la companyia es centra en el treball de creació i duu a terme projectes com Vamos a no llegar pero vamos a ir Russafa Escènica 2016. Baix de la mar co-producció de la companyia i el festival 10 Sentits i Bios, peça llarga que es va poder veure en Russafa Escènica, ambdues en 2017.

 

________

 

Caterva Teatro nace en 2011 del impulso de tres compañeros estudiantes de la Escuela del Actor de València. en abril del 2012, de la mano Jaume Ibànez como director artístico, estrenará Transacción/es, una creación a partir de textos de Mark Ravenhill, obteniendo el premio al mejor espectáculo teatral del 2012 en los premios del Colina 45.

Después de este montaje la compañía estrena en octubre de 2012 Qué sabrás tú lo que yopuedo aguantar adaptación libre de ThePillowman de M. Mcdonagh, After the End de Dennis Kelly.

En diciembre de 2013 estrenan Deseo y placer escrita y dirigida para la compañía por Gabi Ochoa en el espacio inestable. En 2014 empieza el proceso de creación del Proyecto Paciente, el primer montaje teatral de creación propia de Caterva Teatro. Paciente Cero, estrenada en la 4.ª edición del festival RussafaEscénica en 2014.

El proyecto completo vio la luz bajo el nombre de Paciente en el Espacio Mutante de LasNaves en febrero de 2016.

A partir de este momento la compañía se centra en el trabajo de creación y lleva a cabo proyectos como Vamos a no legar pero vamosa ir Russafa Escénica 2016. Bajo del mar co-producción de la compañía y el festival 10 Sentidos y Bios, pieza larga que se pudo ver en Russafa Escénica, ambas en 2017.

Informació
Socials