Dacsa Produccions

Dacsa Produccions és una productora audiovisual i teatral valenciana amb més de 20 anys d’experiència. Per a celebrar el seu 20 aniversari, en 2015, reprèn la seua trajectòria teatral amb L’últim viatge de Cary Grant (text de Manuel Valls, dirigida per Iaia Cárdenas), a la que segueixen Benvingut a casa (text de Manuel Valls, dirigida per Eva Zapico, 2017) i les produccions per a públic familiar, Violeta i les mil i una nits (text de Manuel Valls, dirigida per Alejandra Mandli i Manuel Valls, 2018) co-produïda amb el Palau de la Música de València i Anna i la màquina del temps (text de Manuel Valls, dirigida per Cristina Fernández, 2019), una producció per al Teatre Escalante.

En 2020, estrenarà Les filles de Siam, que forma part de les residències artístiques Graners de Creació.

Per a cinema, ha desenvolupat més de 40 produccions, tant documentals com de ficció, que han viatjat per festivals internacionals de tot el món com DocsDF a Mèxic, el Festival de Cinema de Montréal, la SEMINCI de Valladolid, el Festival de Sant Sebastià o Màlaga. Entre les seves pel·lícules més destacades trobem els documentals La Sombra del Iceberg (2007), Cómicos (2009), nominada al Goya al Millor Documental o Espías en la arena. Objetivo España (2016) i Entre Esquelas (2009) i Orson West (2011), entre els llargmetratges de ficció.

__________________

 

Maíz Producciones es una productora audiovisual y teatral valenciana con más de 20 años de experiencia. Para celebrar su 20 cumpleaños, en 2015, retoma su trayectoria teatral con El último viaje de Cary Grant (texto de Manuel Valls, dirigida por Yaya Cárdenas), a la que siguen Bienvenido en casa (texto de Manuel Valls, dirigida por Eva Zapico, 2017) y las producciones para público familiar, Violeta y las mil y una noches (texto de Manuel Valls, dirigida por Alejandra Mandli y Manuel Valls, 2018) co-producida con el Palau de la Música de València y Anna y la máquina del tiempo (texto de Manuel Valls, dirigida por Cristina Fernández, 2019), una producción para el Teatro Escalante.

En 2020, estrenará Las hijas de Siam, que forma parte de las residencias artísticas Graneros de Creación.

Para cine, ha desarrollado más de 40 producciones, tanto documentales como de ficción, que han viajado por festivales internacionales de todo el mundo como DocsDF en México, el Festival de Cine de Montréal, la SEMINCI de Valladolid, el Festival de San Sebastián o Málaga. Entre sus películas más destacadas encontramos los documentales La Sombra del Iceberg (2007), Cómicos (2009), nominada al Goya al Mejor Documental o Espías en la arena. Objetivo España (2016) y Entre Esquelas (2009) y Orson West (2011), entre los largometrajes de ficción.

Informació
Socials