Dels Altres

Dels Altres és una companyia Valenciana fundada l’any 2020 i dirigida per Eleonora Gronchi i Pablo Meneu. Després d’anys de col·laboracions en infinitat de projectes, Dels Altres naix com un compromís entre aquests dos artistes de donar continuïtat a una mena de treball caracteritzat per un fort component visual, una proposta multidisciplinària i un interés per l’exploració de nous formats escènics. Amb una important inuencia del circ contemporani i la performanceimmersiva, les produccions de Dels Altres conjuminen narratives intimistes amb posades en escena espectaculars i la contínua cerca de noves formes de de nir la relació amb el públic.

En la seua experiència com a professionals Eleonora i Pablo han treballat per a companyies internacionals com a Xunt, No Fit State Circus, ELAN Frantoio o Vaughan Pilikian.

Com a creadors destaquen treballs com Staged i Shelter em, de la companyia Circumference i guardonat el primer d’ells amb el Total TheatreAward del Festival Fringe de Edinburgo 2019 com a millor espectacle de circ, la direcció de l’òpera L’elisir d’amore, per a la companyia Lucca Opera Festival i més recentment la direcció de la III i IV Nit del Circ Valencià.

 

________

 

Dels Altres es una compañía Valenciana fundada en el año 2020 y dirigida por Eleonora Gronchi y Pablo Meneu. Tras años de colaboraciones en infidad de proyectos, Dels Altres nace como un compromiso entre estos dos artistas de dar continuidad a un tipo de trabajo caracterizado por un fuerte componente visual, una propuesta multidisciplinar y un interés por la exploración de nuevos formatos escénicos. Con una importante inuencia del circo contemporáneo y la performance inmersiva, las producciones de Dels Altres aúnan narrativas intimistas con puestas en escena espectaculares y la continua búsqueda de nuevas formas de denir la relación con el público.

En su experiencia como profesionales Eleonora y Pablo han trabajado para compañías internacionales como Shunt, No Fit State Circus, ELAN Frantoio o Vaughan Pilikian.

Como creadores destacan trabajos como Staged y Shelter me, de la compañía Circumference y galardonado el primero de ellos con el Total Theatre Award del Festival Fringe de Edinburgo 2019 como mejor espectáculo de circo, la dirección de la ópera L’elisir d’amore, para la compañía Lucca Opera Festival y más recientemente la dirección de la III y IV Nit del Circ Valencià.

 

 

 

 

Informació