Groc Teatre

Laura Romero
Graduada en Dansa Clàssica pel Conservatori de Dansa de València (2004). Titulada Superior en Interpretació Textual per la ESAD de València (2009). Com a actriu ha treballat a les ordres de directors/as com: Víctor Sánchez, Eduardo Vasco, Ximo Flores, Carles Alberola, Cristina Fernández, Carles San Jaime, Josep María Mestres, Salva Bolta, Gabi Ochoa, Joan Peris entre altres/as. A més, va ser integrant de la tercera promoció de la Jove Companyia Nacional de Teatre Clàssic. En audiovisual ha treballat als ordes de Jose Luis García Berlanga, Pau Martínez, Ana Ramón, Iñaki Sánchez Arrieta entre altres/as. En els seus últims treballs podem destacar SER de la seua pròpia companyia Tábula Rasa, El jardí dels cirers d’Antón Chéjov i Anna i la màquina del temps de Teatre Escalante.

Guille Zavala
Guillermo Zavala (València, 1985) Graduat en Art Dramàtic en Escalante Centre Teatral. Acaba d’acabar la gira de l’obra Els Quatre Genets de l’Apocalipsi, adaptació de la novel·la de Blasco Ibáñez, dirigida per Inma Sancho i produïda pel Institut Valencià de Cultura. La seua carrera teatral es mou entre l’escena i l’audiovisual. Aquest 2019 el podrem veure en una nova comèdia de À punt.

Héctor Fuster
Héctor Fuster (València, 1979) Graduat en Art Dramàtic en Escalante Centre Teatral. Com a actor ha treballat en pràcticament totes les grans companyies i teatres de la ciutat de València. Ha estat a les ordres de directors com Carles Alberola, Joan Peris, Roberto García, Edison Valls entre molts altres.
En els últims anys destaquen el seu paper en El Geperut de Notre Dame de Bambolina Teatre, el seu treball en la guanyadora del MAX L’aneguet Lleig de Albena Teatre, o la seua interpretació de Gino Bartalli en Tourmalet de Groc Teatre.

Lucía Poveda
LUCÍA POVEDA (València, 1992) Llicenciada en Art Dramàtic a l’Escola de l’Actor de València. Tot al llarg de la seua formació, ha intervinguten muntatges com La usura (2014) i La millor família del món (2015), d’Eva Zapico. Després, ha participat en diferents produccions valencianes com La diferència entre un Manhattan i un Robroy (2016), Halloween Party (2016), sota la direcció de Borja López Collado; Suïcidi per a desdejunar (2016) i Compassives (2017), dirigides per Adrian Bellido, o Juli Cèsar (2016), de Chema Cardeña, entre altres. Entre els últims treballs que ha realitzat, trobem Sifilitik (2017), pel qual va estar nominada com a actriu revelació als premis AAPV, Només és perd allò que és guarda (2018), Caront (2018) o Tirant (2018-2019) dirigida per Eva Zapicoco producció de l’IVC i el CNTC.
Junt amb Patricia Sánchez, ha creat Rat Park (2018), residència de la Conselleria de Joventutde l’Ajuntament de València.

Teresa Juan – Direcció Artística
Teresa Juan (Madrid, 1987). Llicenciada en Belles arts, Màster en Gestió Cultural i Doctoranda en Indústries Culturals. Ha treballat com a gestora cultural per a diferents institucions i en diversos projectes artístics com a directora d’art, dissenyadora d’escenografia i/o vestuari, entre altres ocupacions. Membre fundador de WichitaCo, amb qui ha realitzat la major part de la seua creació escènica, ha treballat amb Víctor Sánchez Rodríguez, Antonio Tordera o Toni Agustí, entre altres.

Miguel Ferrando Rocher – Direcció Escènica
Miguel Ferrando Rocher (Alcoi, 1985) és director escènic, dramaturg i doctor enginyer en telecomunicacions. Format en la EscolaSuperior d’Art Dramàtic de València, compagina les arts escèniques amb la seua labor com a investigador. En 2013 va fundar la companyia Groc Teatre, per a la qual ha escrit i dirigit una desena d’obres ja estrenades, com Genovese (candidata al premi MAX de les arts escèniques com a millor espectacle revelació del 2018) o Tourmalet, el text del qual va ser publicat per la Caixa Books juntament amb altres autors com el periodista d’El País, Carlos Arribas o el exdirector del periòdic Le Monde, ÉricFottorino.

___________

 

Laura Romero
Graduada en Danza Clásica por el Conservatorio de Danza de València (2004). Titulada Superior en Interpretación Textual por la ESAD de València (2009). Como actriz ha trabajado a las órdenes de directores/as como: Víctor Sánchez, Eduardo Vasco, Ximo Flores, Carles Alberola, Cristina Fernández, Carles San Jaime, Josep María Mestres, Salva Bolta, Gabi Ochoa, Joan Peris entre otros/as. Además, fue integrante de la tercera promoción de la Joven Compañía Nacional de Teatro Clásico. En audiovisual ha trabajado a las órdenes de Jose Luis García Berlanga, Pau Martínez, Ana Ramón, Iñaki Sánchez Arrieta entre otros/as. En sus últimos trabajos podemos destacar SER de su propia compañía Tábula Raída, El jardín de los cirers de Antón Chéjov y Anna y la máquina del tiempo de Teatro Escalante.

Guillo Zavala
Guillermo Zavala (València, 1985) Graduado en Arte Dramático en Escalante Centre Teatral. Acaba de acabar la gira de la obra Los Cuatro Jinetes del Apocalipsis, adaptación de la novela de Blasco Ibáñez, dirigida por Inma Sancho y producida por el Instituto Valenciano de Cultura. Su carrera teatral se mueve entre la escena y el audiovisual. Este 2019 lo podremos ver en una nueva comedia de À punto.

Héctor Fuster
Héctor Fuster (València, 1979) Graduado en Arte Dramático en Escalante Centre Teatral. Como actor ha trabajado en prácticamente todas las grandes compañías y teatros de la ciudad de València. Ha estado a las órdenes de directores como Carles Alberola, Joan Peris, Roberto García, Edison Valls entre otros muchos.
En los últimos años destacan su papel en El Jorobado de Notre Dame de Bambalina Teatro, su trabajo en la ganadora de MAX El patito feo de Albena Teatro, o su interpretación de GinoBartalli en Tourmalet de Amarillo Teatro.

Lucía Poveda
LUCÍA POVEDA (València, 1992) Licenciada en Arte Dramático en la Escuela del Actor de València. Todo a lo largo de su formación, ha intervinguten montajes como La usura (2014) y La mejor familia del mundo (2015), de Eva Zapico. Después, ha participado en diferentes producciones valencianas como La diferencia entre un Manhattan y un Robroy (2016), Halloween Party (2016), bajo la dirección de Borja López Collado; Suicidio para desayunar (2016) y Compasivas (2017), dirigidas por AdrianBellido, o Julio César (2016), de Chema Cardeña, entre otros. Entre los últimos trabajos que ha realizado, encontramos Sifilitik (2017), por el cual estuvo nominada como actriz revelación a los premios AAPV, Solo es pierde aquello que es guarda (2018), Caronte (2018) o Echando (2018-2019) dirigida por Eva Zapicocoproducción de la IVC y el CNTC.
Junto con Patricia Sánchez, ha creado RatPark (2018), residencia de la Consellería de Joventutde el Ayuntamiento de València.

Teresa Juan – Direcció Artística
Teresa Juan (Madrid, 1987). Licenciada en Bellas artes, Máster en Gestión Cultural y Doctoranda en Industrias Culturales. Ha trabajado como gestora cultural para diferentes instituciones y en varios proyectos artísticos como directora de arte, diseñadora de escenografía y/o vestuario, entre otras ocupaciones. Miembro fundador de WichitaCo, con quien ha realizado la mayor parte de su creación escénica, ha trabajado con Víctor Sánchez Rodríguez, Antonio Tordera o Toni Agustí, entre otros.

Miguel Ferrando Rocher – Direcció Escénica
Miguel Ferrando Rocher (Alcoy, 1985) es director escénico, dramaturgo y doctor ingeniero en telecomunicaciones. Formato en la EscolaSuperior de Arte Dramático de València, compagina las artes escénicas con su labor como investigador. En 2013 fundó la compañía Amarillo Teatro, para la cual ha escrito y dirigido una decena de obras ya estrenadas, como Genovese (candidata al premio MAX de las artes escénicas como mejor espectáculo revelación del 2018) o Tourmalet, el texto del cual fue publicado por la Caixa Books junto con otros autores como el periodista del País, Carlos Arribas o el exdirector del periódico Le Monde, ÉricFottorino.

Informació
Socials