Indecents

Indecents naixen d’un projecte que mai va vore la llum. Però d’eixe projecte no realitzat van començar a nàixer altres treballs que foren l’arrancada de la companyia. 

El 26 de febrer de 2016 la companyia al complet s’estrenà al Teatre Municipal D. Enrique de Carcaixent amb l’obra No som ningú, escrita i dirigida per Isabel Martí i Miquel Vinyoles, que també actuaven amb la resta dels indecents: Vicent Pastor, Raquel Piera i Paco Trenzano. Esta comèdia absurda utilitza l’excusa d’una intoxicació alimentària que esdevé global causant el col·lapse de la societat i les administracions. La nostra proposta pretenia parlar de les fosques contradiccions d’un sistema democràtic en què els ciutadans hem delegat les nostres necessitats, en mans de desaprensius o, en el millor dels casos, incompetents que descomponen l’interés comú en tot un seguit inacabable d’interessos particulars. Amb la complicitat d’uns ulls, incloent-hi els nostres, que miren convenientment cap a un altre lloc. L’obra va ser bosc convidat a la VII edició de Russafa Escènica i va estar gairebé dos anys exhibint-se amb molt d’èxit a les sales d’arreu del país.

El 2018 les dones de la companyia estrenen Niñas que no tenemos ni puta idea / Xiquetes que no tenim ni idea, que continua encara en cartell; un monòleg protagonitzat per Raquel Piera i escrit i dirigit per Isabel Martí que explora les desigualtats entre homes i dones partint del món de l’arbitratge femení del futbol.

Amb Salem la companyia s’endinsa dins el gènere del thriller (poc habitual al món del teatre, però ja explorat per la companyia a la seua primera peça breu) amb pinzellades de crítica social. Salem es va estrenar el 14 de gener de 2021 dins el II cicle de Residències Creatives de la Carme Teatre exhaurint entrades tots els dies.

________

 

Indecents nacen de un proyecto que nunca vio la luz. Pero de ese proyecto no realizado nacieron otros trabajos que pusieron en funcionamiento la compañía. 

El 26 de febrero de 2016 la compañía al completo se estrenó en el Teatro Municipal D. Enrique de Carcaixent con la obra No som ningú (No somos nadie), escrita y dirigida por Isabel Martí y Miquel Vinyoles, que se subieron al escenario con el resto de Indecents: Vicent Pastor, Raquel Piera i Paco Trenzano. Esta comedia absurda utiliza la excusa de una intoxicación alimentaria, que se acaba siendo global, causando el colapso de la sociedad y las administraciones. Nuestra propuesta pretendía hablar de las oscuras contradicciones de un sistema democrático en el que los ciudadanos hemos delegado nuestras necesidades, para acabar en manos de desaprensivos o, en el mejor de los casos, incompetentes que descomponen el interés común en un rosario inacabable de intereses particulares. Con la complicidad de las miradas, las del público incluído, que miran convenientemente hacia otro lugar. La obra fue bosque invitado en la VII edición de Russafa Escénica y estuvo casi dos años exhibiéndose con mucho éxito en las salas de todo el país.

En 2018 las mujeres de la compañía estrenan Niñas que no tenemos ni puta idea, que continúa todavía en cartel; un monólogo protagonizado por Raquel Piera y escrito y dirigido por Isabel Martí que explora las desigualdades entre hombres y mujeres partiendo del mundo del arbitraje femenino en el fútbol.

Con Salem la compañía se adentra en el género del thriller (poco habitual en el mundo del teatro) con pinceladas de crítica social. Salem se estrenó el 14 de enero de 2021 dentro del II ciclo de Residencias Creativas de Carme Teatre, agotando entradas todos los días.

 

 

Informació
Socials