Julia Irango

Residents_ Julia Irango, Itziar Barriobero, Jorge Nieto

 

Julia Irango és intérpret i creadora. Ha treballat amb diferents creadores com María Cabeza de Vaca, Pere Faura, Eva Redondo o Guillermo Weickert. Desenvolupa el seu treball com creadora en València des de l’any 2016, quan arrenca juntament amb les seves companyes Dunatacà, companyía de dansa amb qui crea MUUchachitas o La tragedia no es pa tanto. Ningú morirà després de mí és el seu primer treball amb Jorge Nieto i Itziar Barriobero.

Jorge Nieto és graduat en arquitectura per la Universidad Politécnica de Madrid. Actualment, desenvolupa la seua pràctica creativa al terreny de les arts instal·latives i escèniques.

Itzíar Barriobero és graduada en Dansa Contemporània pel Real Conservatorio Profesional Mariemma, així com en Publicidad y Relaciones Públicas per la Universidad Complutense de Madrid. Molt vinculada al món educatiu, combina aquestes tres disciplines acompanyant processos creatius i tractant de cercar eines d’innovació pedagògica a través de l’art i el cos.

________

Julia Irango es intérprete y creadora. Ha trabajado con diferentes creadorxs como María Cabeza de Vaca, Pere Faura, Eva Redondo o Guillermo Weickert. Desarrolla su trabajo como creadora en Valencia desde el año 2016, cuando arranca junto a sus compañeras Dunatacà, compañía de danza con la que crea  MUUchachitas o La Tragedia no es pa tanto. Ningú morirà després de mí es su primer trabajo junto a Jorge Nieto e Itziar Barriobero.

Jorge Nieto es arquitecto por la Universidad Politécnica de Madrid y actualmente desarrolla su práctica creativa en el terreno de las artes instalativas y escénicas.

Itziar Barriobero es graduada en Danza Contemporánea por el Real Conservatorio Profesional de Danza Mariemma y en Publicidad y Relaciones Públicas por la Universidad Complutense de Madrid. Muy vinculada al mundo educativo, combina las tres disciplinas acompañando procesos creativos y tratando de acercar las herramientas de la innovación pedagógica a través del arte y el cuerpo.

 

 

Informació
Socials