La Lola Boreal

La Lola Boreal naix a València en 2011 amb l’objectiu de crear l’obra Vila Quitapenas. Treballa en un context transdisciplinar i col·laboratiu, en el qual investiga i experimenta les possibilitats d’interacció amb el públic. Crea dins de l’àmbit escènic, conjugant diferents llenguatges, prenent sempre com a partida el moviment i l’audiovisual. Planteja un enfocament de l’escena femení, fresc, irònic i polític-social.

Des de llavors ha realitzat les següents produccions:

– Línia Sensible.
– Espai Bàsic.
– Bubalú. No tot ens sembla una merda.
– Rodem?
– MAMA

D’altra banda, la cia. té una clara aposta per la pedagogia, realitzant tallers i classes d’arts escèniques enfocades en la majoria dels casos a treballar temàtiques socials. En aquesta línia es destaquen els tallers “No todo me parece una mierda”, les classes de dansa contemporània i Tècnica Alexander per a persones amb mobilitats diverses, o el taller: “Faces el que faces posa’t rodes”.

______

 

Lola Boreal nace en València en 2011 con el objetivo de crear la obra Vila Quitapenas. Trabaja en un contexto transdisciplinar y colaborativo, en el cual investiga y experimenta las posibilidades de interacción con el público. Crea dentro del ámbito escénico, conjugando diferentes lenguajes, tomando siempre como partida el movimiento y el audiovisual. Plantea un enfoque de la escena femenino, fresco, irónico y político-social.

Desde entonces ha realizado las siguientes producciones:

– Línea Sensible.
– Espacio Básico.
– Bubalú. No todo nos parece una mierda.
– Rodamos?
– MAMA

Por otro lado, la cía tiene una clara apuesta por la pedagogía, realizando talleres y clases de artes escénicas enfocadas en la mayoría de los casos a trabajar temáticas sociales. En esta línea se destacan los talleres “No todo me parece una mierda”, las clases de danza contemporánea y Técnica Alexander para personas con movilidades diversas, o el taller: “Hagas el que hagas pósate ruedas”.

Informació
Socials