La república del lápiz

La república del llapis naix de les sinergies entre Ferran Benavent i Gabriel Ochoa, dos gestors i creadors-productors que tornen a unir-se per a crear un espai de creació-companyia-projecte pedagògic en les escèniques i que tacarà a altres arts com l’audiovisual, dansa, etc.

Tres són els eixos de la seua unió:
– Compromís compartit.
– Procés, camí i evolució.
– Pedagogia activa i mediació educativa.

Gabriel Ochoa
Creador escènic + cineasta + guionista + gestor/agitador cultural
Dramaturg/director: Vives (2017, Centre Teatral Escalante) i Las guerras correctas (2015, Teatre del Barri), entre d’altres.

Ferran Benavent
Gestor i productor cultural, periodista. Treballa en el desenvolupament de programes d’educació artística de qualitat en l’àmbit iberoamericà. Actualment implementa festivals, plataformes, programes i projectes on la mediació educativa centrada en les arts i la creativitat siga substancial.

_____________

 

La república del lápiz nace de las sinergias entre Ferran Benavent i Gabriel Ochoa, dos gestores y creadores-productores que vuelven a unirse para crear un espacio de creación-compañía-proyecto pedagógico en las escénicas y que manchará a otros artes como el audiovisual, danza, etc.

Tres son los ejes de su unión:
– Compromís compartido.
– Proceso, camino y evolución.
– Pedagogía activa y mediación educativa.

Gabriel Ochoa
Creador escénico + cineasta + guionista + gestor/agitador cultural
Dramaturgo/director: Vives (2017, Centro Teatral Escalante) y Las guerras correctas (2015, Teatro del Barrio), entre otros.

Ferran Benavent
Gestor y productor cultural, periodista. Trabaja en el desarrollo de programas de educación artística de calidad en el ámbito iberoamericano. Actualmente implementa festivales, plataformas, programas y proyectos donde la mediación educativa centrada en las artes y la creatividad sea sustancial.

Informació