La Negra

La Negra és una companyia de teatre creada amb el propòsit de crear espectacles de teatre per a la infància que parlen sobre els diferents, els solitaris o els rebutjats mitjançant un llenguatge poètic i visual. Dins d’aquesta línia de treball i amb l’horitzó com a punt de partida naix la idea que presentem als Graners de creació. Fer una sèrie de produccions destinades a donar a conèixer als més xicotets grans personatges femenins de la història que han tingut menys visibilitat pel fet de ser dones.

Abordarem una sèrie de personatges femenins des de la seua infància, que farem servir com a punt de partida per analitzar com les experiències vitals, des dels primers anys, influeixen a l’hora de desenvolupar les persones que arribaran a ser.

Començarem el projecte amb la infància de Frida Kalho, el seu esperit de superació i el suport del seu pare, van ser l’abonament per a l’artista que després va ser.

_____________

 

La Negra es una compañía de teatro creada con el propósito de crear espectáculos de teatro para la infancia que hablan sobre los diferentes, los solitarios o los rechazados mediante un lenguaje poético y visual. Dentro de esta línea de trabajo y con el horizonte como punto de partida nace la idea que presentamos a los Graneros de creación. Hacer una serie de producciones destinadas a dar a conocer a los más pequeños grandes personajes femeninos de la historia que han tenido menos visibilidad por el hecho de ser mujeres.

Abordaremos una serie de personajes femeninos desde su infancia, que usaremos como punto de partida para analizar como las experiencias vitales, desde los primeros años, influyen a la hora de desarrollar las personas que llegarán a ser.

Empezaremos el proyecto con la infancia de Frida Kalho, su espíritu de superación y el apoyo de su padre, fueron el abono para el artista que después fue.

Informació