Teatre Ibèric

Jose Domenech

 

Llicenciat en Arts Escèniques ha treballat com a actor professional per a un variat elenc de directors de l’escena valenciana, nacional i internacional com ara Enrique Cester, Dafni Valor, José Aragonés, Ximo Flores, Francisco Negrín, Robert Wilson, Vicent Vila o Chema Cardeña. Ha com pletat la seua formació realitzant cursos de dansa (David Finnelli, José Gimenez i Miguel Machado), cant (José Aragonés), locució, creació de personatge (Ramón Salazar) i teatre clàssic (Chema Cardeña).

 

Entre les produccions en què participat destaquen; Jesucristo Superstar, musical dirigit por José Aragonés, (Hamlet) de Ximo Flores per al Festival Sangunt a Escena, Contes de les mil i una nits; de Vicent Vila per al Teatre EscalanteCrimen Perfecto de Noir Produccions i Cuentos Políticos de Ardenen Producciones. En cinema ha participat en 30 curtmetratges i diversos llargmetratges entre els quals destaca El crece en l’aigua de Vicente Monsonís. Com a dramaturg ha realitzat el guió de diversos curtmetrajes com Próxima Estació, El Harafish o Replay en el que a més era director. Ha segut ajudant de direcció per a Chema Cardeña al muntatge Shakespeare en Berlín.

 

________

 

Jose Domenech

 

Licenciado en Artes Escénicas ha trabajado como actor profesional para un variado elenco de directores de la escena valenciana, nacional e internacional tales como Enrique Cester, Dafni Valor, José Mañó, Ximo Flores, Francisco Negrín, Robert Wilson, Vicent Vila o Chema Cardeña. Ha completado su formación realizando cursos de danza (David Finnelli, José Gimenez y Miguel Machado), canto (José Mañó) , locución, creación de personaje (Ramón Salazar) y teatro clásico (Chema Cardeña).

 

Entre las producciones en las que participado destacan Jesucristo Superstar musical dirigido por José Mañó, (Hamlet) de Ximo Flores para el Festival Sangunt a Escena, Contes de les mil i una nits de Vicent Vila pare el teatro Escalnte, Crimen Perfecto de Noir Producciones y Cuentos Políticos de Arden Producciones. En cine a participado en 30 cortometrajes y varios largometrajes entre los que destaca El crece en l’aigua de Vicente Monsonís. Como dramaturgo ha realizado el guión de varios cortometrajes como Próxima estación, El Harafish o Replay en el que además asumía el papel de director Escénico. También ha trabajado como ayudante de dirección para Shakespeare en Berlín de Arden producciones.

 

 

 

Informació
Socials