El árbol del Teneré

Home / El árbol del Teneré

El árbol del Teneré

L’arbre del Terené era una acàcia que va ser considerada durant molt de temps, l’arbre més solitari i aïllat de la terra.

Aquest arbre va ser l’últim supervivent d’un grup d’arbres que van créixer quan el desert era molt menys sec que avui, un temps en el qual aquesta sorra estava plena de llacs i vida. Però va arribar la desertificació i el nostre arbre va passar dècades en solitud. Fins que a principis del segle XX una caravana de Tuaregs en direcció a Níger el va descobrir i l’acàcia va passar a ser un arbre referencial i venerat.

En 1974, un conductor embriac, va xocar contra ell, posant fi a la seva vida.

____________

El árbol del Terené era una acacia que fue considerada durante mucho tiempo, el árbol más solitario y aislado de la tierra. 

Este árbol fue el último sobreviviente de un grupo de árboles que crecieron cuando el desierto era mucho menos seco que hoy, un tiempo en el que esa arena estaba llena de lagos y vida. Pero llegó la desertificación y nuestro árbol pasó décadas en soledad. Hasta que a principios del siglo XX una caravana de Tuaregs en dirección a Niger lo descubrió y la acacia pasó a ser un árbol referencial y venerado. 

En 1974, un conductor ebrio, chocó contra él, acabando con su vida. 

 

Informació
Fitxa Técnica