(Cap.II) Gilipolleces

Home / (Cap.II) Gilipolleces

(Cap.II) Gilipolleces

Migro Danza és una companyia de investigació corporal, que respon a les cerques i relacions entre diferents manifestacions artístiques ajuste a la elaboració de productes escènics de qualitat, així com en la construcció d’un estil propi d’abordar el moviment, dins del discurs de la dansa contemporània.

Actualment aquestá compost per quatre intèrprets Ana Rosa Manzanera, Dahiana Betancourt, Manel Ferrándiz i Edu Migro, que aporten des de la seua especialitat en concret, solgudes eines de creació. Comptem també amb la participació del realitzador musical Branko Strahinja, la visió i concepte de la artista plàstica Nataly Prada, la il·luminació de Carles Sanchis, el registre audiovisual de Raúl Moliner i la producció a càrrec de Josep Navarro.

Migro Danza és una cia emergent valenciana creada l’any 2016 per Edu Migro. Convidada en festivals com Benimaclet ConFusion amb la peça “Gos” i en l’edició del Circuit Bucles amb l’obra “Ací cridaran els muts” (2017).

Amb la creació “The Cover” (2018), participen en el Certamen DelMar organitzat en la Rambleta on obté esment a millor coreografia del certamen i en el festival Ibi Jove aconseguint el segon premi. En aqueix mateix any són companyia convidada a girar per Catalunya dins de la programació de “Ciutats Defensors de Drets Humans”.

Van estrenar en el teatre Circulo de Benimaclet la producció “Benvinguts i Benvingudes” tancant la trilogia de les migracions i participa amb aquesta peça en el Festival Mediterrani, Circuit Bucles i funcions a la Sala Matilde Salvador. En aqueix mateix any 2019 participen dins del festival Russafa Escènica amb la peça (Cap.I) IMPOLITICO, obra amb la qual s’aventuren a investigar rigorosament en un període d’un any, comptant amb la col·laboració de Graners de Creaciò i el Teatre Círculo.

Agraïm l’ajuda especial del Centre Caterina, La Fàbrica de Gel i Le Coffre.

_____________

Migro Danza es una compañía de investigació corporal, que responde a las búsquedas y relaciones entre diferentes manifestaciones artísticas entorno a la elaboración de productos escénicos de calidad, así como en la construcción de un estilo propio de abordar el movimiento, dentro del discurso de la danza contemporánea.

Actualmente está compuesto por cuatro intérpretes Ana Rosa Manzanera, Dahiana Betancourt, Manel Ferrándiz y Edu Migro, que aportan desde su especialidad en concreto, solidas herramientas de creación. Contamos también con la participación del realizadormusical Branko Strahinja, la visión y concepto de la artísta plástica Nataly Prada, la iluminación de Carles Sanchis, el registro audiovisual de Raúl Moliner y la producción a cargo de Josep Navarro.

Migro Danza es una cía emergente valenciana creada en el año 2016 por Edu Migro.
Invitada en festivales cómo Benimaclet ConFusion con la pieza “Perro” y en la edición del Circuito Bucles con la obra “Aquí gritarán los mudos” (2017).

Con la creación “The Cover” (2018), participan en el Certamen DelMar organizado en la Rambleta donde obtiene mención a mejor coreografía del certamen y en el festival Ibi Joven consiguiendo el segundo premio. En ese mismo año son compañía invitada a girar por Catalunya dentro de la programación de “Ciutats Defensores de Drets Humans”.

Estrenaron en el teatro Circulo de Benimaclet la producción “Benvinguts i Benvingudes” cerrando la trilogía de las migraciones y participa con esta pieza en el Festival Mediterreni, Circuito Bucles y funciones en la Sala Matilde Salvador. En ese mismo año 2019 participan dentro del festival Russafa Escénica con la pieza (Cap.I) IMPOLITICO, obra con la que se aventuran a investigar rigurosamente en un periodo de un año, contando con la colaboración de Graners de Creaciò y el Teatro Círculo.

Agradecemos la ayuda especial del Centro Caterina, La Fábrica de Hielo y Le Coffre.

Informació
Fitxa Tècnica