Los de arriba

Home / Los de arriba

Los de arriba

Proposta escènica producció pròpia Russafa Escènica. Festival de Tardor

Uns joves decideixen organitzar una gran festa de benvinguda a un dels seus millors amics que va haver de passar la quarantena en un país estranger, fins que va aconseguir tornar a Espanya. A més, durant aquest temps va ser el seu aniversari, raó de més per a donar-li la rebuda que es mereix.

Durant l’esdeveniment es respecten unes certes mesures de seguretat, es balla, es beu, s’obrin regals i es comparteixen desitjos, aspiracions i anhels referents al futur més pròxim. Però, aquests són vertaders? Importa més la salut o l’economia? Les llibertats o els privilegis? El benestar és per al poble o per a les elits i les empreses? Aquests joves hauran de plantejar-se aquestes preguntes en algun moment, o potser no. Aquests joves ens portaran al futur, al progrés, o potser no.

Estan convidats a pujar a l’últim pis del Teatre Rialto i convertir-se per una estona en els de dalt.

_____________

Propuesta escénica producción propia RussafaEscénica. Festival de Otoño

Unos jóvenes deciden organizar una gran fiesta de bienvenida a uno de sus mejores amigos que tuvo que pasar la cuarentena en un país extranjero, hasta que consiguió volver a España. Además, durante este tiempo fue su cumpleaños, razón de más para darle el recibimiento que se merece.

Durante el acontecimiento se respetan ciertas medidas de seguridad, se baila, se bebe, se abren regalos y se comparten deseos, aspiraciones y anhelos referentes al futuro más próximo. Pero, estos son verdaderos? Importa más la salud o la economía? Las libertades o los privilegios? El bienestar es para el pueblo o para las élites y las empresas? Estos jóvenes tendrán que plantearse estas preguntas en algún momento, o quizás no. Estos jóvenes nos llevarán al futuro, al progreso, o quizás no.

Están invitados a subir al último piso del Teatro Rialto y convertirse por un rato en los de arriba.

 

Informació
Fitxa Tècnica