Nimbes

Home / Nimbes

Nimbes

Uns peus damunt daltres per deixar-se endur en una dansa conjunta. Canviar lemissora de la ràdio per deixar descoltar notícies i ballar eixe blues. Quan hi ha música balle, ballar em fa feliç i punt. Ballar sola, ballar amb lamant, amb lamiga o amb molta gent. Compartir suors i mirades. Ballar el xotis, les sarsueles, el hip-hop o la música clàssica. Doloretes la del costat se sabia tots els passos.
Nimbes és un espectacle de dansa comunitària on dones de diverses generacions es junten per compartir dansa i memòria, teixint present mitjançant els records del ball.

_____________

Unos pies encima de otros para dejarse llevar en una danza conjunta. Cambiar el canal de la radio para dejar de escuchar noticias y bailar ese blues. Cuando hay música bailo, bailar me hace feliz y punto. Bailar sola, bailar con el amante, con la amiga o con mucha gente. Compartir sudores y miradas. Bailar el chotis, las zarzuelas, el hip hop o la música clásica. Doloretes la de al lado se sabia todos los pasos.
Nimbes es un espectáculo de danza comunitaria, donde mujeres de diferentes generaciones se juntan para compartir danza y memória, tejiendo presente mediante los recuerdos del baile.

 

Informació
Fitxa Tècnica