#outFit

#outFit

Una proposta escènica socialment compromesa. Una denúncia al  consum compulsiu, l’explotació laboral i l’impacte mediambiental derivat de la indústria tèxtil. Una trucada a la consciència des de l’art a una de les majors conseqüències de la globalització, la moda.

Considerem que l’ús del llenguatge artístic com mig reivindicatiu per a abordar temàtiques sobre abusos i injustícies com a forma de protesta i visibilització de conflictes que concerneixen a la societat, permet sensibilitzar i conscienciar a l’audiència i a la societat que accedeix a ell, i fer-ho des d’un altre lloc, que s’allunya de la insensibilitat dels mitjans de comunicació, i s’acosta a les emocions.

__________

 

Una propuesta escénica socialmente comprometida. Una denuncia a el  consumo compulsivo, la explotación laboral y el impacto medioambiental derivado de la industria textil. Una llamada a la conciencia desde el arte a una de las mayores consecuencias de la globalización, la moda.

Consideramos que el uso del lenguaje artístico como medio reivindicativo para abordar temáticas sobre abusos e injusticias como forma de protesta y visibilización de conflictos que conciernen a la sociedad, permite sensibilizar y concienciar a la audiencia y a la sociedad que accede a él, y hacerlo desde otro lugar, que se aleja de la insensibilidad de los medios de comunicación, y se acerca a las emociones.

 

Informació
Fitxa artística