Pull & Play

Home / Pull & Play

Pull & Play

Hi ha aventures amb només bitllet d’anada.

Instruments insòlits, personatges estranys i un viatge sonor irrepetible. Peça escènica creada per la Companyia Sonora, col·lectiu d’artistes mutant amb vocació participativa, que convida a l’acció a través del joc i l’experimentació sensorial.

 

Es tracta d’una proposta escènica innovadora que combinarà el llenguatge del so, el joc i el moviment. Tot açò a través de les màquines sonores creades amb objectes i residus per l’inventor argentí Ángel Di Stéfano que seran activitats i dirigides per Cento Carbó (percussionista, pedagog i actor) i Francesc Burgos (músic, actor i director d’escena), tot i considerant que els vertaders protagonistes d’aquesta peça serà el públic assistent.

______________

 

Hay travesías con billete de ida únicamente.

Instrumentos insólitos, personajes extraños y un viaje sonoro irrepetible. Pieza escénica creada por la Companyia Sonora, colectivo de artistas mutante con vocación participativa, que invita a la acción a través del juego y la experimentación sensorial. 

 

Se trata de una propuesta escénica innovadora que combinará el lenguaje del sonido, el juego y el movimiento. Todo esto a través de las máquinas sonoras creadas con objetos y residuos por el inventor argentino Ángel Di Stéfano que serán actividades y dirigidas por Cento Carbón (percusionista, pedagogo y actor) y Francesc Burgos (músico, actor y director de escena), todo y considerando que los verdaderos protagonistas de esta pieza será el público asistente.

Informació
Fitxa Tècnica