Ronem Ram

Home / Ronem Ram

Ronem Ram

Ronen Ram és una ficció especulativa sobre un paisatge en crisi. Una evocació dolorosament bella d’una realitat desapareguda, comptada en retalls i paisatges de naturalesa i embolicada en una brisa càlida de melancolia. Una mirada sobre el futur des d’un present canviant, veloç i incert, construïda a través de la investigació científica, tecnològica i artística per a proposar una reflexió sobre la crisi climàtica a partir de l’actual col·lapse mediambiental de la Mar Menor, en el camp de Cartagena (Múrcia)

Cada visitant recorrerà, (seguint el so dels seus auriculars a manera d’àudio-guia), diferents peces plàstiques que conformen un estrany viatge a un ecosistema especulatiu de futur. És una exposició de ciència i ficció que combina arts plàstiques, art sonor i diversos recursos tecnològics des d’una mirada narrativa.

____________

Ronen Ram es una ficción especulativa sobre un paisaje en crisis. Una evocación dolorosamente bella de una realidad desaparecida, contada en retales y paisajes de naturaleza y envuelta en una brisa cálida de melancolía. Una mirada sobre el futuro desde un presente cambiante, veloz e incierto, construida a través de la investigación científica, tecnológica y artística para proponer una reflexión sobre la crisis climática a partir del actual colapso medioambiental del Mar Menor, en el campo de Cartagena (Murcia).

Cada visitante recorrerá, (siguiendo el sonido de sus auriculares a modo de audio-guía), diferentes piezas plásticas que conforman un extraño viaje a un ecosistema especulativo de futuro. Es una exposición de ciencia y ficción que combina artes plásticas, arte sonoro y diversos recursos tecnológicos desde una mirada narrativa.

 

Informació
Fitxa Técnica