Obscenus/SLIT

Home / Obscenus/SLIT

Obscenus/SLIT

Obscenus/SLIT és una de les peces en què es concreta la recerca del Projecte Obscenus, que desenvolupo des de l’estiu de 2017. Una exploració de biografies eròtiques i identitats sexuals femenines que projecta el plaer de les dones com una forma de resistència.

Obscenus/SLIT és segurament la peça més personal, concebuda com streptease emocional de la meva intimitat sexual i afectiva, radiografia masturbatoria que tracta de reflectir-se en la memòria eròtica de l’espectador.

Una narració que es formula a través de la paraula, el cos, la música i el vídeo en directe, revisitando les icones del desig i la repressió de la nostra sexualitat, per a proposar al públic la de-construcció de la història dels cossos.

Anna Albaladejo és creadora-investigadora. Actriu llicenciada en la ESAD i Doctora en Literatura i Teatre per la UV. La seva trajectòria entre Espanya i Mèxic se centra en Noves Dramatúrgies i Arts vives.

_________

 

Obscenus/SLIT es una de las piezas en que se concreta la investigación del Proyecto Obscenus, que desarrollo desde el verano de 2017. Una exploración de biografías eróticas e identidades sexuales femeninas que proyecta el placer de las mujeres como una forma de resistencia.

Obscenus/SLIT es seguramente la pieza más personal, concebida como streptease emocional de mi intimidad sexual y afectiva, radiografía masturbatoria que trata de reflejarse en la memoria erótica del espectador.

Una narración que se formula a través de la palabra, el cuerpo, la música y el video en directo, revisitando los iconos del deseo y la represión de nuestra sexualidad, para proponer al público la de-construcción de la historia de los cuerpos.

Anna Albaladejo es creadora-investigadora. Actriz licenciada en la ESAD y Doctora en Literatura y Teatro por la UV. Su trayectoria entre España y México se centra en Nuevas Dramaturgias y Artes vivas.

 

 

Informació