Teatre Ibèric

Home / Teatre Ibèric

Teatre Ibèric

Ens situem a l’Espanya del 2010, un país en continus canvis polítics i socials, en plena crisi econòmica, en manifestacions, desnonaments continuats, bancs rescatats i una població en múltiples problemes per a aplegar a final de mes.

En mig d’aquest panorama desolador és troben els nostres protagonistes, dos vampirs espanyols de distintes èpoques que comparteixen pis i que és veuran obligats a buscar un tercer vampir per a compartir els despeses del lloguer del seu pis i evitar un desnonament.

D’altra banda cada un d’ells deu solucionar els seues pròpies crisi personals i adaptació als temps actuals. Tenint en compte que un d’ells va viure en plena inquisició, l’altre enplena guerra civil i que el nou inquilí pertany a l’època actual, els conflictes generacionals estaran a l’orde del dia.

_______________

 

Nos situamos en la España del 2010, un país en continuos cambios políticos y sociales, en plena crisis económica, en manifestaciones, desahucios continuados, bancos rescatados y una población en múltiples problemas para reunir a final de mes.

En medio de este panorama desolador es encuentran nuestros protagonistas, dos vampiros españoles de distintas épocas que comparten piso y que es verán obligados a buscar un tercer vampiro para compartir los gastos del alquiler de su piso y evitar un desahucio.

Por otro lado cada uno de ellos debe solucionar los suyas propias crisis personales y adaptación a los tiempos actuales. Teniendo en cuenta que uno de ellos vivió en plena inquisición, el otro enplena guerra civil y que el nuevo inquilino pertenece a la época actual, los conflictos generacionales estarán a la orden del día.

 

Informació