Vampirs Ibèrics

Home / Vampirs Ibèrics

Vampirs Ibèrics

Ens situem en l’Espanya del 2010, un país amb continus canvis polítics i socials, en plena crisi econòmica, amb manifestacions, desnonaments continuats, bancs rescatats i una població amb múltiples problemes per a arribar a final de mes.

Enmig d’este panorama desolador es troben els nostres protagonistes, dos vampirs espanyols de distintes èpoques que comparteixen pis i que es veuran obligats a buscar un tercer vampir per a compartir les despeses del lloguer del seu pis i evitar així un desnonament.

 

_______________

 

Nos situamos en la España del 2010, un pais con continuos cambios políticos y sociales, en plena crisis económica, con manifestaciones, desahucios continuados, bancos rescatados y una población con  múltiples problemas para llegar a final de mes.

En medio de este panorama desolador se encuentran nuestros protagonistas, dos vampiros españoles de distintas épocas que comparten piso y que se verán obligados  a buscar un tercer vampiro para compartir los gastos del alquiler de su piso y evitar así un desahucio.

 

 

Informació